İZCİLER EVDE KAMP KURDULAR

#EvimKampımOlsun Projesiyle İzciler

3 Gün Boyunca Kendi İmkanlarıyla

Evlerinde Kamp Yaptılar.

En İyi Çadırı Kurana Sürpriz Ödül Verildi.

İzciler, “Evim Kampım Olsun” projesiyle 3 gün boyunca evlerinde kendi imkanlarıyla izci kampı yaptılar.

Server Gençlik ile Server Genç Hanımlar’ın ortaklaşa düzenlediği proje Cuma günü 17:00’de başladı.

Türkiye’nin 39 farklı şehrinden 66 izcilik kulübüne kayıtlı bin 100 izci ve 85 izci lider katılım sağladı.

Oturma odalarına ve salonlarına evdeki malzemeleri kullanarak çadır kuran izciler, izci selamı vermeyi unutmadı.

Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Muhammed Fatih Ertaş, hafta sonunda uygulanan evden çıkma kısıtlamalarına dikkati çekerek, projenin evlerinde vakit geçiren çocuklar ve aileler için hayata geçirildiğini söyledi.

Ailelerin bir arada kaliteli vakit geçirmeleri ve gençlerin izcilik ruhunu pekiştirmesine katkı sağlayacağını vurgulayan Ertaş, şunları kaydetti:

“Üç gün süren proje kapsamında çocuklar pazar gününe kadar ‘evde izci kampı’ yaptılar. Ülkemizin dört bir yanından projeye emek veren ve gayret gösteren bütün proje ortaklarına çok teşekkür eder, dualarınızı bekleriz.”

• En İyi Çadıra Sürpriz Ödül

Proje kapsamında ev imkanlarıyla en iyi çadırı kuran izcilere sürpriz bir ödüller verildi.

Katılımcılar, kendi veya anne-babalarının sosyal medya hesaplarından #EvimKampımOlsun etiketiyle görselleri paylaştılar.

Cuma akşamı Doğal Çadır Kurulumu, Ailece Film İzleme ve Kişisel Temizlik gibi etkinliklerle başlayan proje, 19 Nisan İkindi vakti sona erdi.

Projede ailece kitap okuma, ailece oyun, izci simidi yapımı, akraba ve dost iletişimi, kurabiye yapımı, ilk yardım, afetlere karşı tedbirler, bir iyilik yap istasyonu, spor egzersizi ve bayrak töreni gibi etkinliklerin yer aldığı #EvimKampınOlsun projesinde izciler liderleriyle online platformlardan iletişim kurarak eğitim seminerlerine katıldılar. (Kaynak: https://servergenclik.global/evim-kampim-olsun/)

Başakşehir’de İdeal Gençlik Var!

Başakşehir’de faaliyet gösteren İdeal Gençlik İzcilik ve Spor Kulübümüz 3 lider ve 21 izcisi ile programa katıldı. Velilerden tam destek ve övgü alan programdan görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

İdeal Gençlik İzcileri: