Asımın Nesli Yetişiyor Projesi

ASIMIN NESLİ YETİŞİYOR PROJESİ

BİNDER – İNSAN VEÇEVRE DERNEĞİ

İnsan ve Çevre Deneği BİNDER, 1998’den itibaren sosyal, kültürel, bilimsel, gençlik, çevre vb. birçok alanda değişik faaliyetlerde bulunmaktadır. Faaliyetlerine 2015 -2016 eğitim döneminde İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen özgün bir proje ile devam etmektedir.

ASIMIN NESLİ YETİŞİYOR PROJESİ

Amacımız; Başakşehir ilçemizde yaşayan 14 – 29 yaş arası engelli ve engelsiz 100 erkek ve 100 kızımızı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle ve hareketlilik programlarıyla sosyalleşmelerini sağlamaktır.

Bu gençlerimizin; bilgili, görgülü, özgüveni yüksek, yenilikçi, girişimci, kendilerinin ve ülkelerinin geleceğinde söz sahibi olan, saygı ve güveni esas alan, helal ve sağlıklı beslenen, kritik analitik düşünebilen, kendini geliştirmeye açık, alanında başarılı, şahsi çıkar hesabı olmayan, hayatını temel sahih kaynaklara göre düzenleyen, gelişen teknolojiye hâkim, planlı, sade ve anlaşılır bir şekilde evrensel mesajı insanlık âlemine ulaştırmak için çalışan bir nesil olmalarına vesile olmaktır.

Projemiz: 21.09.2015 – 27.05.2016 tarihleri arasında icra edilecektir.

Tüm halkımıza saygıyla duyurulur.

Proje Kapsamında Planlanan Faaliyetler;

Değerler Eğitimi.