ÇEKUD tarafından geçen yıl başlatılan ve kamuoyunda yankı uyandıran Köklerimiz Bu Topraklarda mottosuyla doğanın korunması ve çevreyle ilgili kamuoyunda farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği, bu sene de 7 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Türkiye’de tüm merkezlerde aynı anda başlatıldı.

Bizler de BİNDER ailesi olarak, üye ve gönüllülerimizin katkılarıyla temin edilen 1800 adet fidanı toprakla buluşturduk. BİNDER mensupları olarak, Büyükçekmece Gölü kenarlarındaki fidan dikim alanına şahsi araçlarla ve Başakşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs ile ulaşıldı.

Programa göl kenarındaki kahvaltı ile başlandı. Katılımcıların yanlarında getirdikleri farklı lezzetlerin yarıştığı kahvaltı ve tadına doyulmayan muhabbetlerden sonra Saat 13.00’te başlayan Fidan Dikim Şenliği ne topluca iştirak edildi.

Programa maddi, manevi desteklerini esirgemeyen ve bizzat katılan tüm üye ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz.